Ben Nevis, skyer og turister

10 dage i Skotland

De 10 dage i Skotland blev primært brugt på at måbe over hvor smukt landskabet er, og på at vandre af alle de stier vi kunne finde. Noget jeg vil anbefale alle der er på de kanter at give sig i kast med.

3 vandreture i Danmark

Sommerferien 2020 blev for mit og Jespers vedkommende tilbragt med en 3 ugers roadtrip rundt i Danmark. Undervejs fandt vi 3 absolut anbefalelsesværdige vandreruter som fortjener et blogindlæg. Så here goes!

Vandretur på Ærø

Eftersom COVID-19 satte en solid stopper for samtlige planer Jesper og jeg havde i foråret, måtte vi tænke i nye baner. Den oprindelige plan var en vandretur i Sverige. Vi endte på Ærø i stedet, hvor vi fulgte en del af Øhavsstien. Det kan anbefales klart!

14 dage i Mexico

14 dage med tacos, guacamole, mescal, græshopper og virkelig meget bønnemos. Velkommen til Mexico!

En uge på egen hånd i Costa Rica

Costa Rica er frodigt, smukt og meget mere moderne end jeg havde regnet med. 

Sky og solstråle over junglen

Majbrit og Kim i Costa Rica

Jeg har virkelig glædet mig til at fortælle historien om Majbrit og Kim!

Mere Den sorte gryde

Bornholm med egen guide

Den bedste måde at komme helt tæt på et sted, er ved at få en lokal til at vise dig rundt. Jeg er så heldig at have en vaskeægte bornholmer i min vennekreds, og det var ikke svært at få hende overtalt til at give mig the grand tour på solskinsøen!

Vandretur på Samsø

Samsø blev rammen om min allerførste vandreferie, en ferietype jeg agter at dyrke meget mere i fremtiden!

Casa Al Ventos vinmarker

3 byer og en vingård i Toscana

Jeg er så heldig at min bedre halvdel er vældig begejstret for at opleve nye ting, meget gerne i form af kulinariske oplevelser. Derfor gik vores første rejse sammen naturligvis til Toscana. Jeg var nødt til at se what the fuss was all about.

Istanbul - den blå moske

Streetfood i Istanbul

Tag med til Istanbul og mød det venligste folkefærd, en by der får dine lægmuskler til at skrige på hjælp, og noget af det mest lækre streetfood jeg har fået længe.